Maerten van Heemskerckplein 5
1964 EZ Heemskerk

UITNODIGING VOOR DE OPENING!

6 februari 2018

Beste genodigde,

Cultuurcentrum Heemskerk is afgelopen januari gestart op de nieuwe locatie. We zijn nu gevestigd in één pand met het gemeentehuis en de bibliotheek. Een goed zichtbare plek waar iedereen die zich bezig houdt met cultuur en kunst zich thuis kan voelen: een soort culturele huiskamer. We vinden dat bij deze nieuwe plek ook een nieuwe naam hoort. Daarom gaan we verder onder de naam Cultuurhuis Heemskerk!

Cultuurhuis Heemskerk werkt samen met partners, amateurkunstenaars, scholen en vrijwilligers aan een kwalitatief hoogstaand cultureel aanbod voor alle inwoners van Heemskerk. Wij bieden cursussen en lessen aan voor de jeugd en faciliteren ZZP-ers, orkesten en koren met activiteiten voor volwassenen. We ondersteunen alle basisscholen in Heemskerk bij de ontwikkeling en uitvoering van cultuurprogramma’s en cultuuractiviteiten. We zijn ook de trekker en ondersteuner van het Cultuurnetwerk Heemskerk; een netwerk van alle organisaties, stichtingen, ondernemers en vrijwilligers die zich bezig houden met (amateur) kunst in Heemskerk.

Voor al deze mensen en organisaties willen wij graag de culturele huiskamer van Heemskerk zijn.

Al met al reden voor een feestje! Dat willen we graag samen met u vieren op zaterdag 17 februari van 14.00 tot 17.00 uur!

We starten om 14:00 met de officiële opening en een docentenconcert o.l.v. Ruud Pletting. Onze muziekdocenten laten zien wat ze in huis hebben in een speciaal voor hun gearrangeerd concert, waarin diverse muziekgenres vertegenwoordigd zijn:  klassiek, rock, pop en jazz; het concert wordt zo veelzijdig als onze docenten zijn!

Onze Heemskerkse wethouders verrichten de openingshandeling. Daarna zijn er in al onze lokalen, de gemeentehal en de bibliotheek activiteiten en optredens van leerlingen, bands, orkesten en koren. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

Tot dan!