Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor de jaarcursussen (35 lesweken). De tarieven van de korte cursussen vind je bij de cursusinformatie.

Privé les (tot 21 jaar)

minuten les per week prijs per leerling prijs per maand
25 €    688,- €    68,80
30 €    825,- €    82,50
45 €  1.238,- €  123,80

Samen op les (tot 21 jaar)

minuten les per week per leerling prijs per leerling prijs per maand
60 € 530,-  € 53,-           (min. 3 leerlingen)
40 € 530,-  € 53,-           (min. 2 leerlingen)

Ensembles en klassikale jaarcursussen (tot 21 jaar)

Diverse instrumenten, o.a. Strijkersensemble, blokfluitensemble. De prijs van deze lessen is afhankelijk van het aantal deelnemers en is gebaseerd op 1 uur les per week. Afwijkingen hiervan worden naar rato in rekening gebracht.

aantal leerlingen aantal lessen prijs per jaar
6-11 35 lessen van 1 uur per week €    185,-
6-11 17 lessen van 1 uur per 14 dagen €     92,50

Vanaf 21 jaar, kom ook op muziekles! Overleg met de docent naar keuze over de mogelijkheden. Kijk bij de docenten voor de contactgegevens.

SPEEL-MEE-KORTING

Ter compensatie van de tariefverhogingen van de privélessen en samenspelgroepen / ensembles is het mogelijk om korting aan te vragen wanneer u voldoet aan de onderstaande voorwaarde. Maximaal kunt u € 100,- speel-mee-korting ontvangen per kind wanneer uw kind is ingeschreven voor een heel lesjaar (35 lesweken).  Voor een korte cursus kunt u gebruik maken van 20% speel-mee-korting.  In juni kunt u aangeven of u voor het volgende seizoen ook gebruik wilt maken van de Speel-mee-korting.

• Een leerling is onder de 21 jaar.
  • De leerling is het afgelopen jaar ingeschreven voor privélessen of samenspelgroepen / ensembles bij Cultuurcentrum Heemskerk.
  • Uw netto inkomsten zijn als alleenstaand ouder minder dan € 1.532,- per maand.
  • Uw netto inkomsten zijn als partners minder dan € 1.989,- per maand.
  • U geeft naar waarheid inzicht in uw inkomenssituatie.

Wat moet u doen om korting te krijgen?

• U vraagt de korting over 2017 aan vóór 31 januari 2017.
  • U vult het formulier ‘Speel-mee-korting 2017’ volledig en naar waarheid in.
  • Heeft u uw kind later aangemeld, dan heeft u naar rato recht op de korting.
  • U maakt een kopie van uw inkomsten en bij samenwonen ook van uw partner. (loonstrook, uitkeringstoekenning)
  • U moet bijgevoegd formulier “Speel-mee-korting 2017” compleet ingevuld, samen met de kopie(-en) van uzelf, uw eventuele partner inleveren aan de administratie van Cultuurcentrum Heemskerk of digitaal opsturen naar info@cultuurcentrumheemskerk.nl. Download hier het formulier om korting aan te vragen.
  • Vergeet niet het formulier te ondertekenen.

Hoe gaat dit bij inschrijving voor meerdere leerlingen per gezin?

• Als binnen uw gezin meerdere leerlingen zijn ingeschreven bij Cultuurcentrum Heemskerk, dan is één aanvraag voldoende.
  • Vermeld u op het formulier alle namen van de leerlingen waar u Speel-mee-korting voor wilt aanvragen.

Hebt u nog vragen?

• Voor vragen kunt u telefonisch of per e-mail informatie inwinnen bij Cultuurcentrum Heemskerk, tel. 0251-836003, E-mail: info@cultuurcentrumheemskerk.nl

Ook de gemeente heeft verschillende mogelijkheden om korting aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.heemskerk.nl of bel naar telefoonnummer 140251.

Huren van ruimtes en repetitielokalen

De ruimtes in het Cultuurcentrum Heemskerk zijn te huur voor maatschappelijke en culturele activiteiten. De prijzen zijn per dagdeel:

De prijzen zijn per dagdeel:
lokaal € 25,-
groot lokaal € 40,-