Proefles

Wil jij of je kind een instrument bespelen, maar ben je nog niet zeker van je keuze?

Gratis en vrijblijvend
Wij  bieden je graag een proefles aan, zodat je kunt kijken of een instrument of een cursus echt iets voor je is. De eerste proefles is gratis en geheel vrijblijvend.
Door de drukke roosters van de docenten kan het zijn dat de proefles wordt gecombineerd met een andere leerling of wordt vervangen door een bestaande les bijwonen (wat vaak een beter beeld geeft van het verloop van een les).

Contact
Mail naar info@cultuurcentrumheemskerk.nl en vermeld met welk instrument en docent je graag kennis wilt maken.
Vermeld in je mail ook je telefoonnummer, dan neemt de docent binnen vijf werkdagen contact op om een afspraak te maken.