Proefles

Wil jij of je kind een instrument bespelen, maar ben je nog niet zeker van je keuze?

Gratis en vrijblijvend
Wij  bieden je graag een proefles aan, zodat je kunt kijken of een instrument of een cursus echt iets voor je is. De eerste proefles is gratis en geheel vrijblijvend.
Door de drukke roosters van de docenten kan het zijn dat de proefles wordt gecombineerd met een andere leerling of wordt vervangen door een bestaande les bijwonen (wat altijd een goed beeld geeft van het verloop van een les).

Contact
Mail naar info@cultuurcentrumheemskerk.nl en vermeld met welk instrument en docent je graag kennis wilt maken.
Vermeld in je mail ook je telefoonnummer, dan neemt de docent binnen vijf werkdagen contact op om een afspraak te maken.

Muziekontdektuinen

Voor kinderen vanaf groep 4 (7 t/m 11 jaar) starten 2 keer per jaar de muziekontdektuinen. Voor €80 kan een kind 8 lessen op een instrument naar keuze volgen. Na de 8 lessen kunnen kinderen meteen starten met de reguliere lessen of nog een ander muziekinstrument uitproberen in de volgende ronde. Ideaal om te ontdekken of een instrument en muziekles bij je past. Bijkomend voordeel is dat er vaak een groepje kinderen tegelijkertijd starten waardoor er makkelijker kinderen in duo’s geplaatst worden. De muziekontdektuinen starten in oktober en februari. Er kan één muziekontdektuin per instrument gedaan worden.