Young Pop Collective

Met veel succes speelde de Young Pop Collective de afgelopen jaren op diverse regionale festivals, waaronder het Young Art Festival in park Westerhout Beverwijk en het Bites & Beats Festival bij kasteel Assumburg Heemskerk. Maar ook op verschillende Jazzfestivals heeft deze funky Pop-Bigband zich inmiddels op uitstekende wijze gemanifesteerd.
Elk optreden maakt dit jonge gezelschap onder leiding van bandleider Peter Stam er weer een leuk feestje van.

Het collectief bestaat uit 18 muzikanten in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. Dertien koperblazers, saxofoons, trompetten en trombones, een ritmesectie en een zanger brengen vol jeugdig enthousiasme eigen, aanstekelijke arrangementen ten gehore van onder meer Macklemore, Cee-lo Green, Chef Special, Jett Rebel en Coldplay. Aangevuld met een aantal funky eigen stukken staat deze club garant voor een spetterend optreden van rond de 50 minuten.

• Vrijdag

• Iets gevorderd