Akoestisch gitaar

Akoestische gitaar

Op gitaarles kun je verschillende stijlen leren spelen zoals pop, Spaans, klassiek, blues en Zuid-Amerikaans. In het begin leren we akkoorden en noten en later kun je kiezen welke stijl je het leukst vindt om te spelen. We spelen veel samen, want meestal speel je in een groepje en de docent speelt dan lekker mee!

Instrument
Een gitaar is een snaarinstrument en wordt bespeeld met de vingers of een plectrum. Het woord ‘gitaar’ is van Perzische oorsprong. Het woord ‘taar’ in het Perzisch betekent ‘snaar’.

Aanschaf akoestische gitaar
Vanwege de geringe aanschafprijs van een gitaar (vanaf € 75,-) verhuurt de muziekschool dit instrument niet; aanschaf is voordeliger dan huur.
Gitaren zijn er in verschillende maten en prijsklassen. Voor jonge leerlingen zijn er halve en driekwartgitaren te koop. Overleg met de docent over de aanschaf van je gitaar.

Verkooppunten

• Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

Proefles

Spreekt de akoestische gitaar je aan? Volg een proefles!

• Jongeren 12+
  • Kinderen t/m 12 jaar