Akoestisch gitaar

Akoestische gitaar, klassikale lessen

Deze klassikale cursussen zijn speciaal voor volwassenen die zin en discipline hebben om zelf enkele keren per week te oefenen, die in een groep verschillende nummers en stijlen willen oefenen en die op zoek zijn naar betaalbare gitaarles.

Instrument
Een gitaar is een snaarinstrument en wordt bespeeld met de vingers of een plectrum. Het woord ‘gitaar’ is van Perzische oorsprong. Het woord ‘taar’ in het Perzisch betekent ‘snaar’.

Aanschaf
Vanwege de geringe aanschafprijs van een gitaar (vanaf € 75,-) verhuurt de muziekschool dit instrument niet; aanschaf is immers voordeliger dan huur.
Gitaren zijn er in verschillende maten en prijsklassen. Voor jonge leerlingen zijn er halve en driekwartgitaren te koop. Overleg met je docent over de aanschaf van een gitaar.

• Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

Proefles

Spreekt de akoestische gitaar je aan? Volg een proefles!