Popcursus

Ook al speel je geen noot, geen nood!
Tijdens de popcursus leer je in een paar weken één of twee eigen liedjes spelen. Na de eerste paar lessen hebben de gitaar, de bas, de drums en de synthesizer voor jou geen geheimen meer. Daarna ga je aan de slag met je eigen songs, eerst samen of alleen een tekst maken. Samen kies je voor een muziekstijl, alles mag en alles kan. Pop, soul, grunge, reggae, country, hiphop, metal, smartlap, blues, punk, funk, ska of gothicrock.  Je zegt het maar.

Na 12 lessen zijn jij en je andere bandleden in staat met eigen nummers een uitverkochte zaal plat te spelen. De popcursus is bedoeld voor personen die niet of nauwelijks een instrument bespelen. Ook noten lezen en theoriekennis zijn niet vereist.

Meer info:
www.popcursusijmond.ga

De wintercursus start in de week van 6 december op dinsdag, woensdag of donderdag.

• Dinsdag
  • Woensdag