Maerten van Heemskerckplein 5
1964 EZ Heemskerk

Muziekontdektuin elektrische/basgitaar

Rocking Guitars!

Je krijgt les op zowel de elektrische als de basgitaar onze rockdocent….. 4 lessen elektrisch en 4 lessen bas.

De Muziekontdektuin Elektrische/Basgitaar is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekontdektuin Elektrische gitaar vindt plaats op maandag 19 februari van 16.20 tot 16.50 uur en Basgitaar dinsdag 20 februari 2018 van 17.25 tot 17.55 uur. Daarna zijn er nog 7 lessen op de dinsdagmiddag.

Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van € 16,-. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’. Ook de gemeente heeft verschillende mogelijkheden om korting aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.heemskerk.nl of bel naar telefoonnummer 140251.

Afhankelijk van het aantal leerlingen kan de duur van een les variëren. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen over exacte lestijd en lesduur. We hanteren de volgende richtlijnen: Twee à drie leerlingen krijgen in groepje, een half uur les. Kinderen leren ook veel van elkaar. Zijn er 5 aanmeldingen, dan wordt er gekeken welke leerlingen het beste samengevoegd kunnen worden.

• Maandag
  • Dinsdag