Muziekspeeltuin

Bewegen, zingen, spelen voor alle kinderen uit groep 1 en 2. Kom je ook meedoen? Klanken, geluiden, ritme, zingen, dansen….er komt van alles aan bod tijdens deze 8 lessen en het is heel erg leuk en gezellig om te doen. Spelenderwijs leren de kinderen hoe leuk muziek is.

De Muziekspeeltuin is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekspeeltuin vindt plaats op maandag van 15.00 tot 15.45 uur in het Cultuurcentrum. De startdatum is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk in maart zijn. In totaal zijn er 8 lessen op de maandagmiddag.

Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van 20%. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’.

• Maandag

• Beginners