Muziekspeeltuin

Bewegen, zingen, spelen voor alle kinderen uit groep 1, 2 en 3. Kom je ook meedoen? Klanken, geluiden, ritme, zingen, dansen….er komt van alles aan bod tijdens deze 8 lessen en het is heel erg leuk en gezellig om te doen. Spelenderwijs leren de kinderen hoe leuk muziek is.

De Muziekspeeltuin is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekspeeltuin vindt plaats op maandag van 16.15 tot 17.00 uur in het Cultuurcentrum. We starten maandag 9 oktober 2017. In totaal zijn er 8 lessen op de maandagmiddag.

Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van € 16,-. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’. Ook de gemeente heeft verschillende mogelijkheden om korting aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.heemskerk.nl of bel naar telefoonnummer 140251.

• Maandag

• Beginners