Muziekontdektuin Trompet

Retteketet op de Trompet! Maak kennis met de trompet in 8 bijeenkomsten. Wellicht is dit het instrument voor jou!

De Muziekontdektuin Trompet is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekontdektuin Trompet vindt plaats op donderdag vanaf 15.00 uur in het Cultuurcentrum. We starten 12 oktober, daarna zijn er nog 7 lessen op de donderdagmiddag.

Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van € 16,-. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’. Ook de gemeente heeft verschillende mogelijkheden om korting aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.heemskerk.nl of bel naar telefoonnummer 140251.

Afhankelijk van het aantal leerlingen kan de duur van een les variëren. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen over exacte lestijd en lesduur. We hanteren de volgende richtlijnen: Twee à drie leerlingen krijgen in groepje, een half uur les. Kinderen leren ook veel van elkaar. Zijn er 5 aanmeldingen, dan wordt er gekeken welke leerlingen het beste samengevoegd kunnen worden.

• Donderdag

• Beginners