Korte Cursussen Djembé

Ritmisch Rond: samen een swingend Afrikaans ritme maken

Moussé Dramé geeft met veel plezier al meer dan 15 jaar lessen aan scholen, bedrijven en eigen wekelijkse percussie leerlingen in Nederland. Inmiddels is zijn geweldige manier van lesgeven tot in China bekend. In perfect Nederlands maar in warme en vriendelijke Afrikaanse sfeer leert hij de kinderen een stukje Afrikaanse cultuur, samen ritmes maken en Afrikaanse liedjes zingen en dat met een aanstekelijk enthousiasme en humor.
“Willen jullie kunnen praten met een trommel? Samen swingen op de djembé? Dat kan met Moussé Dramé die je in een Afrikaanse sfeer brengt en je prachtige ritmes met elkaar laat maken.

De Muziekontdektuin Djembé is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekontdektuin Djembé vindt plaats op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur in  de dependance van het Cultuurcentrum. We starten 1 november 2017 en 7 maart 2018. Daarna zijn er nog 7 lessen op de woensdagmiddag. Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van 20%. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’.

• Woensdag

• Beginners