Korte Cursus Djembé

Ritmisch Rond: samen een swingend Afrikaans ritme maken

Moussé Dramé geeft met veel plezier al meer dan 15 jaar lessen aan scholen, bedrijven en eigen wekelijkse percussie leerlingen in Nederland. Inmiddels is zijn geweldige manier van lesgeven tot in China bekend. In perfect Nederlands maar in warme en vriendelijke Afrikaanse sfeer leert hij de kinderen een stukje Afrikaanse cultuur, samen ritmes maken en Afrikaanse liedjes zingen en dat met een aanstekelijk enthousiasme en humor.
“Willen jullie kunnen praten met een trommel? Samen swingen op de djembé? Dat kan met Moussé Dramé die je in een Afrikaanse sfeer brengt en je prachtige ritmes met elkaar laat maken.

De djembécursus omvat 10 lessen en is op woensdag van 16.30 tot 17.30 voor kinderen zonder ervaring en van 17.30 tot 18.30 uur voor kinderen met ervaring. De kosten bedragen € 100,-. De cursus start 1 november en er start een cursus op 7 maart.

• Woensdag

• Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd