Muziekontdektuin Akoestische gitaar

Doe mee en leer eenvoudige akkoorden spelen, tokkelen, noten lezen, zelf melodietjes verzinnen, samen spelen en….muziek maken! Deze gezellige gitaarcursus wordt gegeven door Rosemarie Vermeulen.

De Muziekontdektuin Akoestische Gitaar is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekontdektuin Akoestische Gitaar vindt plaats op maandag van 16.00 tot 16.30 uur in het Cultuurcentrum me de docent Rosemarie. We starten 27 februari. Vanaf woensdag 1 maart geeft Martijn van 14.45 tot 15.30 uur gitaarles. Daarna zijn er nog 7 lessen op de maandag- en woensdagmiddag. Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van 20%. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’.

• Maandag
  • Woensdag