Muziekontdektuin Akoestische gitaar

Doe mee en leer eenvoudige akkoorden spelen, tokkelen, noten lezen, zelf melodietjes verzinnen, samen spelen en….muziek maken! Deze gezellige gitaarcursus wordt gegeven door Rosemarie Vermeulen en Martijn Ensing.

De Muziekontdektuin Akoestische Gitaar is een introductiecursus voor een speciale prijs. Elk kind kan één keer dezelfde cursus doen. De Muziekontdektuin Akoestische Gitaar vindt plaats op maandag van 16.00 tot 16.30 uur en woensdag 14.45 tot 15.15 uur in het Cultuurcentrum. We starten maandag 9 oktober 2017. Daarna zijn er nog 7 lessen op de maandag- en woensdagmiddag.

Afhankelijk van het (gezins-) inkomen is speel-mee korting mogelijk van € 16,-. Kijk voor meer informatie bij ‘Tarieven’. Ook de gemeente heeft verschillende mogelijkheden om korting aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.heemskerk.nl of bel naar telefoonnummer 140251.

Afhankelijk van het aantal leerlingen kan de duur van een les variëren. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen over exacte lestijd en lesduur. We hanteren de volgende richtlijnen: Twee à drie leerlingen krijgen in groepje, een half uur les. Kinderen leren ook veel van elkaar. Zijn er 5 aanmeldingen, dan wordt er gekeken welke leerlingen het beste samengevoegd kunnen worden.

• Maandag
  • Woensdag