IkToon Heemskerk

13 juni 2017

Cultuurcentrum Heemskerk heeft zich aangesloten bij het landelijke platform Iktoon en ‘IkToon Heemskerk’ opgezet. Graag geven we alle cultuuraanbieders de kans om zich te tonen in de breedste zin van het woord. Maak je mooie muziek, kun je goed zingen, speel je in een leuke band? Maak je schilderijen, foto’s, beelden? Of heb je meer met schrijven? Alle kunstzinnige uitingsvormen kun je nu kenbaar maken. Heemskerk is rijk aan kunst en cultuur. En dat tonen we graag.

De maand juni staat landelijk en nu ook in Heemskerk, volledig in het teken van kunst en cultuur. Alle cultuuraanbieders en organisatoren van evenementen kunnen zichzelf laten zien. Vanuit IkToon Heemskerk geven we aandacht aan alle activiteiten en evenementen die zich aanmelden. Dat gaan we doen via de krant, facebook, 251tv en de regionale radiozenders. Zet je deuren open in de maand juni en toon je talent. Iedereen kan meedoen. Dansscholen kunnen open lessen verzorgen of een show laten zien, kunstenaars en fotografen kunnen hun deuren openen. Laat de inwoners van Heemskerk en omgeving zien waar jij mee bezig bent en laten we er een groot feest van maken in juni. Er zijn al een aantal evenementen bekend, zoals het Smeltfeest dat groter dan ooit gaat uitpakken in het centrum van Heemskerk op donderdag 29 juni. Alle basisscholen van Heemskerk worden betrokken bij dit feest maar ook de net opgericht theatergroep Miksado gaat optreden. Er is veel muziek, dans en lekker hapjes.

IkToon Heemskerk heeft een eigen Facebook pagina, die je op de hoogte houdt wat er allemaal te doen is. Ook is er een openbare Facebook groep ‘IkToon Heemskerk’. Hier kun je iedereen op de hoogte brengen van wat je doet of waar je mee bezig bent. Elkaar inspireren en elkaar vinden is hier het motto!

Wil je jezelf of je groep aanmelden met een workshop, open les, open atelier, evenement of meer informatie? Meld je dan aan bij

info@cultuurcentrumheemskerk.nl

of neem een kijkje op de facebookpagina.