Rosemarie Vermeulen

Ik ben klassiek gitariste, afgestudeerd aan het conservatorium van Den Haag (M.Mus, uitvoerend musicus) en Amsterdam (B.Mus) en geef gitaarles aan leerlingen van 5 tot 70 jaar.

Inmiddels geef ik een aantal jaren les aan verschillende muziekscholen, en heb zo een goede en gedegen manier van lesgeven ontwikkeld waarbij het leerproces en het speelplezier van de leerling centraal staat.

De gitaar heeft, als geen ander instrument, een oneindige mogelijkheid aan klankkleuren, en is ontzettend veelzijdig: zo kun je er verschillende stijlen op spelen en verveelt het instrument nooit. We vinden altijd wel een liedje of stuk dat bij je past. Nieuwsgierig geworden of de gitaar het instrument voor jou is? Neem contact op voor een gratis proefles!

E.m.r.vermeulen@gmail.com