Maerten van Heemskerckplein 5
1964 EZ Heemskerk
Telefoon: 0251 836 003

Liesbeth van der Blom

Dwarsfluit, dwarsfluitensembles, Muziek op Schoot/Peuter en Muziek

Hallo, ik ben Liesbeth van der Blom. Ik ben dwarsfluitdocente en docente Muziek op Schoot/Peuter en Muziek.


DWARSFLUIT
Wil jij graag en goed leren dwarsfluitspelen? Dan ben je bij het Cultuurcentrum in Heemskerk aan het goede adres! Zowel voor kinderen als voor volwassenen!
Ik ben een enthousiaste, vakbekwame en zeer ervaren dwarsfluitdocente. Na mijn conservatoriumstudie heb ik mij gespecialiseerd in het lesgeven volgens de Suzuki methode. Inmiddels heb ik 3 (van de 5) Levels behaald.

Noten leren nog even uitstellen
Waarom ben ik zo enthousiast over de Suzuki methode? Als docent leer ik nog steeds van de Suzuki opleidingen en van het contact met mede Suzuki dwarsfluitdocenten (ook internationaal). En voor leerlingen werkt deze positief ingestelde methode zo goed omdat zij al snel liedjes en mooie klassieke werken uit het hoofd kunnen spelen, en omdat we het noten leren lezen nog even uitstellen. Zo kunnen we ons helemaal richten op een goede houding en een mooie toon! Verder leert één van de ouders ook dwarsfluitspelen, zodat er thuis fijn samen geoefend kan worden! Ook leren alle Suzuki dwarsfluitleerlingen over de hele wereld hetzelfde repertoire, zodat we met iedereen kunnen samenspelen!

Musiceren is een sociaal gebeuren
Regelmatig worden er workshops en/of concerten georganiseerd. Het is erg leuk en leerzaam om hieraan mee te doen! We spelen uiteraard ook mooie, klassieke en moderne muziekstukken van blad. Leerlingen ervaren vooral: musiceren is een inspirerend en motiverend sociaal gebeuren! Je bent van harte welkom!


MUZIEK OP SCHOOT
Voor kinderen vanaf ongeveer anderhalf tot vier jaar organiseer ik twee keer per jaar een Muziek op Schoot/Peuter en Muziek cursus. Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen.

Contact:
Liesbethvanderblom@gmail.com
Tel:  06 10 40 10 82
Website: Liesbethvanderblom.nl
Liesbeth van der Blom Facebook