Leny Roggeveen

Gitaar

Hallo ik ben Leny Roggeveen . Ik heb les gehad in diverse gitaarstijlen voordat ik het conservatorium deed.

Wat ik erg leuk vind aan de gitaar is dat het zo’n veelzijdig instrument is.

Of je nu Spaans, klassiek ,pop, fingerpicking of een andere stijl wil spelen, op dit instrument is heel veel mogelijk.

Ik volgde mijn conservatoriumopleiding in Alkmaar. Daarnaast heb ik 15 jaar les gehad van Dick Visser (hij was hoofddocent gitaar aan het conservatorium in Amsterdam)

Sinds 2000 ben ik verbonden aan de muziekschool Heemskerk en nu Cultuurcentrum Heemskerk.

Bij Cultuurcentrum Heemskerk geef ik op de donderdag les

Sinds 3 jaar ben ik zelf bezig met luitlessen. Ook speel ik samen met dwarsfluit.

Ik geef les aan groepjes leerlingen vanaf 6 jaar. Daarnaast geef ik liedbegeleiding lessen aan docenten van het basisonderwijs. Hieruit is ook een volwassenen ensemble ontstaan. Ook mensen die bij peuterspeelzalen e.d. werken kunnen zich hierbij aansluiten.

Mijn belangrijkste doel van de gitaarlessen is om iedereen binnen haar of zijn mogelijkheden plezier te laten beleven aan muziek maken op dit mooie instrument, zowel individueel of met anderen samen.

Contact: j.roggeveen@outlook.com

Telefoon:0756287587