Konrad Koselleck

Dirigent Seaside Big Band
Konrad Koselleck is een gedreven arrangeur/componist/pianist in de Nederlandse muziekscene. Zijn big band is regelmatig te horen in het Amsterdamse Bimhuis met gasten als Ellen ten Damme, Claron McFadden, Izaline Calister of ook Edwin Rutten (Ome Willem). Zij spelen op veel festivals door het land, onder andere het North Sea Jazz Festival.

Misschien heb je al een arrangement van Konrad gehoord, bijvoorbeeld op TV bij het Vara-Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble uit het Concertgebouw of van het flitsende Ricciotti Ensemble wat symfonische muziek op de meest bizarre plekken speelt van bejaardenhuizen tot metrostations.

Konrad is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten voor jazz piano en arrangeren/composeren lichte muziek. Hij is de dirigent van de Seaside Big Band. Er wordt op de woensdagavond gerepeteerd.

Meer info: http://www.koselleck.com/

Contact: