Jeroen Vrolijk

Slagwerk / drums / melodisch

Mijn naam is Jeroen Vrolijk, ik woon in Zaandam. Na mijn studie aan het conservatorium in Rotterdam ben ik beroepsmusicus geworden en reis ik het hele land door. Daarnaast geef ik workshops aan bedrijven, scholen en instellingen zoals bijvoorbeeld een jeugdgevangenis of doe ik mee aan projecten om kinderen kennis te laten maken met muziek.

WAAROM DRUMMEN ?

-Door het drummen ontstaat er een snellere focus.

-Het verbetert dus het concentratievermogen.

-De linker-en de rechterhersenhelft worden tegelijkertijd gestimuleerd.

-Het verhoogt de creativiteit in andere activiteiten.

-Drummen ontspant en bevordert het ritmegevoel.

Onze docenten Willem en Jeroen vinden het erg leuk om mensen kennis te laten maken met het fenomeen drummen. Voor hen is drummen een prettige ontspanning en nog steeds een hobby. En dat terwijl ze bij elkaar al 30 jaar professioneel drummer zijn.

Wil jij leren drummen of speel je al ? Beginnend, gevorderd of vergevorderd, ongeacht je leeftijd, onze docenten gaan met je aan de slag. kinderen vanaf 7 jaar!

Ik geef les op de donderdag.

Meer info: www.jeroenvrolijk.nl

Contact: