Erica Roozendaal

Accordeon
Mijn naam is Erica Roozendaal en ik begon op 8-jarige leeftijd accordeon te spelen. Op 18-jarige leeftijd besloot ik naar Kopenhagen te verhuizen om me daar volledig te richten op klassiek accordeon, bij de docent James Crabb. In Kopenhagen rondde ik mijn bachelor en master af.  Onlangs rondde ik een tweede master af bij de docent Frode Haltli in Oslo.
Ik heb een brede muzikale interesse: naast volksmuziek en klassieke muziek richt ik me ook op hedendaagse muziek en werkt ze veel samen met (jonge) componisten.

Brede muzikale basis
Als docent heb ik ervaring met zowel jonge als volwassen leerlingen. Naast het leren accordeon spelen, vind ik het belangrijk om mijn leerlingen een brede muzikale basis mee te geven zodat ze zich na verloop van tijd zelfstandig kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in muziek maken.

Bij Cultuurcentrum Heemskerk geef ik op dinsdag les.

Contact:
ericaroozendaal@gmail.com