Maerten van Heemskerckplein 5
1964 EZ Heemskerk
Telefoon: 0251 836 003

Emilie Bastens

Harp
Naast uitvoerend musicus ben ik ook harpdocent. Mijn doel is om je passie tot werkelijkheid te laten komen.
Ik ben begonnen op 4-jarige leeftijd met het bespelen van de harp. Hierdoor heb ik veel ervaring met wat jonge kinderen aanspreekt tijdens het leren bespelen van de harp en alles wat daarmee samenhangt. Tijdens de lessen houd ik rekening met de persoonlijke leerstijl van mijn leerlingen.

Ik geef inmiddels les aan alle leeftijden van zeer jong tot oudere leeftijd. Met plezier, passie en deskundigheid ga ik voor het hoogst haalbare voor mijn leerlingen. Ik stem mijn begeleiding af op de behoefte die de leerling aangeeft. Door in te spelen op de passie voor het instrument, bereiken mijn leerlingen regelmatig een mooi resultaat in hun muzikale ontwikkeling, techniek, concentratie en doorzettingsvermogen.

Naast het leren bespelen van de harp, wordt er tijdens de lessen ook aandacht besteed aan het leren lezen van het notenschrift, de muziektheorie in combinatie met de harp, ritme en samenspel.

Ik heb harpen beschikbaar voor alle leeftijden, waardoor een eerste verkenning geheel vrijblijvend en zonder kosten kan plaatsvinden. Daarna kan ik adviseren in verschillende mogelijkheden voor de vervolgstappen met betrekking tot het huren of de aanschaf van een harp.

Bij Cultuurcentrum Heemskerk geef ik op woensdagmiddag les.

http://www.emiliebastens.nl

Contact:
emiliebastens@me.com
Tel: 06 53206716