Elaine Thiele

Dj en producer
Mijn naam is Elaine Thiele en ik ontwikkelde al vroeg een liefde voor muziek. Van dance tot klassiek, alles werd uitgebreid bekeken en beluisterd. Op mijn 8e kwam ik voor het eerst in aanraking met het bespelen van een instrument. Vanaf dat moment was ik verkocht. Het maken van muziek werd één van mijn favoriete bezigheden en ik ging steeds meer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om muziek te maken. Toen ik wat ouder werd ontdekte ik het dj-en. Dit was de ultieme uitkomst.

Na voor het eerst gedraaid te hebben voor een echt publiek, in een echte club was er geen houden meer aan. Beïnvloed door grote artiesten ging ik steeds meer werken aan de mix-technische vaardigheden en stroomden de boekingen binnen. Inmiddels heeft ik succesvol het Conservatorium afgerond, richting elektronische muziek en ben ik artiest bij TTT management als Lux & Marcusson met releases op onder andere Atlantis Records, TurnItUp Muzik en Armada.

Bij Cultuurcentrum Heemskerk, geef ik op vrijdag dj- en produceercursussen.

Contact:
elainethiele92@gmail.com