Claudette Beltman

Zang pop en jazz
Houd je van muziek en van zingen, dan leer ik jou graag alles wat daar bij komt kijken. Ik leer je zingen en muziek maken vanuit je gevoel, vanuit de juiste technieken, vanuit je lijf. Zingen is zo veel meer dan alleen je stem gebruiken. Zingen doe je met je hele wezen, of je nou 7 jaar bent of 80.

Na het Hilversums Conservatorium heb ik veel gezongen en opgetreden in theaters, concertzalen en evenementen, met soul/jazz en popbandjes. Ook ben ik toen les gaan geven op diverse scholen en mijn eigen privépraktijk begonnen. Op dit moment geef ik al 15 jaar les in Heemskerk, eerst voor de muziekschool, en nu voor het cultuurcentrum op de dinsdag. Verder scout ik kinderen voor kinderkoren die met mij een cd opnemen met kinderliedjes.

Cursus Studio Zingen
Wil jij leren zingen in een studio? Dit jaar ga ik dat organiseren in Heemskerk. Daarnaast geef ik cursussen Studio zingen.

Contact:
claudettebeltman@hotmail.com